fbpx

Your address will show here +12 34 56 78
Användarna berättar
Mail från våra kunder

Här har vi samlat några berättelser vi fått från våra kunder.
Vi har dem tillgängliga här för att du ska kunna få hjälp att bilda dig en uppfattning om Vital Pet kan vara ett alternativ även för ditt husdjur.
 

Bodil Svensson
Matte till Malte


Min hund Malte var 10 år när han snabbt började få sämre rörlighet. Han var stel och man såg att han hade ont.​ Han slutade ligga på sin favoritplats i trädgården och han kunde efter ett tag inte gå upp på övervåningen i huset. 


En granne berättade om Vital Pet och som ett sista halmstrå testade jag (skeptiskt) att ge det till Malte. Efter några veckor hittade jag honom på övervåningen och blev otroligt förvånad! Han kändes plötsligt piggare och gladare och man började se honom på favoritplatsen i trädgården igen. Lycka.


Malte levde i över ett år till innan en höftled tvingade oss att ta beslutet alla djurägare bävar för. Men jag är så tacksam för att vi fick ha en glad och pigg Malte minst ett år längre än vi trodde.

 


Annika Lunding 
Matte till Selma


Redan när Selma var åtta månader gammal fick hon problem med armbågarna. Idag lever Selma, 10, ett väldigt aktivt liv – tack vare motion och Vital Pet. Vi fick först beskedet att hon kanske aldrig skulle bli bra men vi valde att operera. Operationen var lyckad, och äntligen såg allt ut att ha ordnat sig igen.– Hon blev som en ny hund, men sen började hon halta igen för kanske fem år sedan. Då gick vi med henne till vår veterinären och i samma veva började hon med Vitalpet. Idag är Selma tio år gammal och lever livet fullt ut tillsammans med sin aktiva familj.– Selma lever ett väldigt aktivt liv, cyklar och är med på tennisbanan. Annika är väldigt glad och tacksam över att hon kom i kontakt med Vitalpet. – Jag litar på Vitalpet. Det är hälsosamt och skadar inga av de vitala organen. Innehållet gjorde att jag valde Vitalpet framför andra tillskott för hundar, det känns helt enkelt som en seriös produkt som verkligen fungerar.

 


Elsie Tarle
Matte till Laika


Laika är nu 15 år och hon är naturligtvis inte som när hon var 5 år, varken fysiskt eller psykiskt.
Men jag började med Vital Pet för drygt 1 år sen och hon är piggare i kroppen och är med mer mentalt också. Det är inget konstigt, om man på något sätt kan få igång blodcirkluationen så är det bra för precis allt.
Jag tycker Vital Pet är ett perfekt allround tillskott för bättre livskvalité för Laika.

 


Barbro Christensen 
Matte till en borderterrier


Vi har en borderterrier som är drygt 14 år och som har cushing. Vi började ge honom Vital Pet för ca 5 månader sedan han blev påtagligt mycket piggare. Det intressanta var att effekten kom redan efter drygt 2 veckor och det hade jag verkligen inte förväntat mig. Han kommer att få stå på Vital Pet så länge han finns kvar!

 


Rebecka Wincrantz
Matte till Ruben


Ruben och jag är ute och promenerar en timma om dagen och när han vilar efteråt blir han stel i lederna.


Jag tycker att han är pigg och glad när vi är ute och leker nu, säger Rebecka. Och han blir väldigt glad när han får Vital Pet, han tycker verkligen att det är gott.

 


Jan Berkeskär
Husse till Nova


Hej!
Jag har två akitor, 11 och nio år gamla. Under något år har min gamla Nova fått större besvär med att gå i tex trappan till vår lägenhet.
Vi har gått ca 4500 mil tillsammans! Men nu började tempot i promenaderna gå ner. Såg en annons om Vital Pet och skickade efter dessa på prov.
Jag kan se stor skillnad på Novas rörelser i trappor och promenader på kort tid! En anmärkningsvärd förbättring! Jag hoppas den fortsätter.

 


Maria Olofson 
Matte till Ludde


Min mellanpudel Ludde på snart 17.4 år var stel och hade inte lika mycket ork men tack vare Vital Pet så har han fått livslusten tillbaka. Vovven är så gott som ny, inte helt bra men klart bättre

 


Kanske du!
Matte till en älskad hund


Vi älskar era berättelser. Skriv gärna till oss och berätta om er hund!