fbpx

Your address will show here +12 34 56 78

Om Vital Pet

Därför Vitalpet

Vi älskar djur och därför tycker vi det är så otroligt kul att kunna erbjuda våra unika produkter även för husdjurens hälsa och välbefinnande. Vital Pet är ett naturligt fodertillskott som utvecklats av forskare vid Uppsala Universitetssjukhus.

  • Är du nyfiken på hur din hund kan utvecklas med Vital Pet?
  • Är din vän äldre och börjar få problem med rörligheten och ledsmärtor?
  • När ditt husdjur tävlar och behöver extra energi!

Just nu 50% rabatt den första månaden. Beställ Vital Pet nedan!
Vilka djur mår bäst med Vital Pet?
Motion och bra foder är viktigt för att hjärta och blodkärl ska fungera optimalt men ålder påverkar fysiken hos djuren precis som hos människan. Vital Pet har visat sig fungera väldigt bra på husdjur som är lite äldre och stela. 
Djur som tävlar utsätter kroppen för påfrestningar och är beroende av snabb återhämtning efter en tävling eller träningspass. Många användare har sett snabba resultat och vi vill gärna att ni hör av er och berättar hur Vital Pet fungerar även för er.

För seniora husdjur
Precis som din rörlighet och hälsa påverkas av stigande ålder så påverkas även djurens fysik negativt av stigande ålder. En starkt bidragande orsak är att blodcirkulationen försämras med åldern vilket leder till att muskler och organ fungerar sämre. Blodcirkulationen är avgörande för att alla celler ska kunna få syre och näring samt för att kunna göra sig av med koldioxid och slaggprodukter. Massage och liniment är olika sätt att göra musklerna mjuka genom att öka blodcirkulationen. Inflammation i värkande stela leder är beroende av bra cirkulation för att kunna läka.

Tävlande husdjur
När djur tävlar i någon form uthållighetssport så är bra syresättning av musklerna det allra viktigaste. Det är ju vad bra kondition handlar om, att blodet ska transportera ut syresatt blod och energi till musklerna. Därefter ska blodet transportera bort mjölksyra och slaggprodukter ur musklerna för att starta återhämtningen. Blodkärlens kondition (elasticitet) är oerhört viktigt för blodcirkulation för, i ett elastiskt blodkärl ryms det mer blod.

Livets molekyl

Livets molekyl har den kallats men dess rätta namn är Kväveoxid (NO). Den är en signalmolekyl för flera olika livsviktiga funktioner i kroppen – bland annat regleringen av blodcirkulationen och immunsystemet.

Blodkärlen och hjärtats hälsa påverkar människans livskvalité på alla sätt. 1998 gick Nobelpriset i medicin till tre amerikanska forskare och deras upptäckt om hur framförallt blodkärlens funktion påverkas av kväveoxidmolekylen (NO).
I filmklippet här bredvid berättar en av Nobelpristagarna att kväveoxid bildas från aminosyran L-Arginin, och genom att öka mängden kväveoxidmolekyler i blodet gör det så att blodkärlen vidgas så mer blod kan passera. Sammanfattningsvis bildar kroppen kontinuerligt mycket stora mängder kväveoxid från L-Arginin. Du kan läsa mer om upptäckten i bl a svenska Läkartidningen (volym 95, nr. 43, 1998).
Nobelpristagaren Dr. Ignarro talar om L-Arginin och kväveoxidmolekylens effekter.
  • Text Hover

Prova Vitalpet idag!

50% rabatt första månaden.
Ingen bindningstid. Porto ingår.
personuppgiftspolicy
Summa: 114.5 SEK

Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid.
Efter 1 månad får du 1 månadsförbrukning per månad till ordinarie pris 229 SEK kr inkl. porto tills du säger upp prenumerationen.
INGEN BINDNINGSTID - PORTO INGÅR!

Vi stöttar Zelmerlöw & Björkman foundation genom att skänka 5 kronor per såld ask. Läs mer på www.zbfoundation.se